CAVA Petit Albet Brut Nature Reserva ECO

7,95

Elaborat a partir del mètode tradicional per les caves Albet i Noya seguint els paràmetres que regeixen la viticultura ecològica.

Categories: , Etiquetes: , ,

Descripció

CAVA Petit Albet Brut Nature Reserva ECO

Elaborat a partir del mètode tradicional per les caves Albet i Noya seguint els paràmetres que regeixen la viticultura ecològica.

  • Celler: Albet i Noya
  • D.O.: Penedès
  • Tipologia: Brut Nature Reserva
  • Raïm: Monastrell i Garnatxa

Elaboració:

Seguint els paràmetres que regeixen la viticultura ecològica

Verema i selecció manual del raïm. Fermentació de 26 dies a 15ºC. Segona fermentació i criança amb lies a una temperatura de 16ºC seguint el mètode tradicional “Champenoise”. Estabilitzat amb fred dins la mateixa ampolla..

Nota de tast:

VISTA: Palla brillant. Bombolla delicada i contínua

AROMA: Aromes a fruita fresca, espècies dolces i herbes seques

GUST: En boca és sec, excel·lent equilibri fruita-criança-acidesa, lleuger i fresc.

Maridatge

Marisc, paella de peix, pastes amb salses de formatge blau, formatges blaus i pernil ibèric

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CAVA Petit Albet Brut Nature Reserva ECO”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CAVA Petit Albet Brut Nature Reserva ECO

7,95

Elaborado a partir del método tradicional para las cavas Albet i Noya siguiendo los parámetros que rigen la viticultura ecológica.

Categories: , Etiquetes: , ,

Descripció

CAVA Petit Albet Brut Nature Reserva ECO

Elaborado a partir del método tradicional para las cavas Albet i Noya siguiendo los parámetros que rigen la viticultura ecológica.

  • Bodega: Albet i Noya
  • D.O .: Penedès
  • Tipología: Brut Nature Reserva
  • Uva: Monastrell y Garnacha

Elaboración:

Siguiendo los parámetros que rigen la viticultura ecológica

Vendimia y selección manual de la uva. Fermentación de 26 días a 15ºC. Segunda fermentación y crianza con lías a una temperatura de 16ºC siguiendo el método tradicionalChampenoise“. Estabilizado con frío dentro de la misma botella.

 

Nota de cata:

VISTA: Paja brillante. Burbuja delicada y continua

AROMA: Aromas a fruta fresca, especias dulces y hierbas secas

GUSTO: En boca es seco, excelente equilibrio frutacrianzaacidez, ligero y fresco.

Maridaje

Marisco, paella de pescado, pastas con salsas de queso azul, quesos azules y jamón ibérico

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CAVA Petit Albet Brut Nature Reserva ECO”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca