Oferta!

Daus de formatge de cabra amb oli de romaní

12,00 10,00

És un formatge curat amb aroma de romaní, de sabor fort i intens. Ideal per a picar, entrants i vermuts.  Marida amb el vi negre a la perfecció.

Format: pot de vidre

Pes: 400gr escorregut.

Elaboració: a partir de motlle, de pell florida natural. Tallat, pelat i acabat de curar amb oli de romaní.

Descripció

Daus de formatge de cabra amb oli de romaní

Daus de formatge de cabra amb oli de romaní. Formatge curat amb oli de romaní, elaborat a la granja de Can Xicoy. És un formatge curat amb aroma de romaní, de sabor fort i intens. Ideal per a picar, entrants i vermuts.  Marida amb el vi negre a la perfecció.

El formatge s’elabora a partir de:

  • Ller crua de cabra
  • Quall
  • Ferments lactics
  • Sal

Can Xicoy

Can Xicoy és una granja de cabres i formatgeria familiar situada al peu del Montnegre al municipi d’Arenys de Munt, gestionada pels germans Ferran i Adrià Altés.

Després d’anys dedicats a la producció de llet i carn, han decidit elaborar els seus formatges amb la llet de les seves pròpies cabres. Per la qual cosa obtenen un producte de proximitat i de la màxima qualitat ja que utilitzen la llet recent munyida, cosa que garanteix la màxima frescor i autenticitat.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Daus de formatge de cabra amb oli de romaní”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *