Risotto de rossinyols amb espàrrecs i olives Monbolet 500gr

5,85

500 grams. Format pot de vidre. 3/4 racions.

Fora d'estoc

Descripció

Risotto de rossinyols amb espàrrecs i olives Monbolet 500gr

Risotto de rossinyols Monbolet 500gr, elaborats artesanalment amb matèries primeres de qualitat: Arròs de categoria Extra procedent del Delta de l’Ebre, de textura extraordinària; Bolets deshidratats, seleccionats, d’una qualitat excelent (totalment nets); I espècies deshidratades que li donen un toc especial i molt bó al paladar.

Recepta

Posar un recipient a bullir amb aigua/brou. En una paella, rossejar una ceba amb oli.

Afegir el contingut d’arròs que es desitgi i remenar. Posar una mica de vi blanc sec (opcional) i deixar-ho reduir.

A continuació afegim l’aigua/brou bullint i ho remenem sovint (com més ho remenem més cremós quedarà). Afegir sal al gust i mantenir-lo en ebullició (aprox. 18 min.) Afegint aigua/brou si cal i rectificar de sal. Cap al final de la cocció posar una mica de mantega i/o parmesà ratllat (opcional) i remenar bé. Servir calent.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Risotto de rossinyols amb espàrrecs i olives Monbolet 500gr”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca