Salsa soja japonesa bio

3,50

Excel·lent per amanir arròs, llegums, sopes, amanides, verdures i guisats. Utilitzar en substitució de sal.

INGREDIENTS: Faves de soja *, grans de blat *, sal marina i aigua. *: Procedent d’agricultura ecològica.
Conté: soja i gluten

ENVÀS: 150 cc.

VALOR NUTRICIONAL: Energia: 267 kcal / 1120 kJ Carbohidrats: 27,3g Greixos: 11,3g Proteïnes: 14g

Descripció

Salsa soja japonesa bio

Salsa soja japonesa bio elaborada a l’àsia seguint el mètode tradicional i mil·lenari mètode artesà. S’han utilitzat grans de soja i de blat de cultiu ecològic i no transgènics. En el procés de fermentació, tradicionalment s’usen bótes de fusta de roure.

Utilització: Excel·lent per amanir arròs, llegums, sopes, amanides, verdures i guisats. Utilitzar en substitució de sal.

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Salsa soja japonesa bio”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca