Vi rosat Raimat Vol d’Ànima

7,25

Encara que no puguisveure-la ni sentir-la, l’ànima de Raimat es nora subtilment en cada rajola del castell. Si la toques, volaràs amb ella.

  • Celler: Bodegues Raimat
  • D.O.: Costers del Segre
  • Tipologia: rosat innovador
  • Raïm: Pinot Noir i Chardonnay

4 en estoc

Categories: , Etiqueta:

Descripció

Vi rosat Raimat Vol d’Ànima

El vi rosat Raimat Vol d’Ànima et sorprendrà ja que és un dels primers vins rosats d’Espanya elaborat amb un coupage sorprenent i innovador!

Denominació d’Origen: Costers del Segre

Raïms: Pinot Noir i Chardonnay

Elaboració

En verema les passejades per les vinyes són constants. La calor i la gradual maduració del raïm són la nostra inspiració. Dia rere dia els constants mostrejos ens indiquen els elements que necessitem per elaborar els millors vins amb la nostra millor fruita.

Durant més de dues setmanes vam estar tastant el raïm que maduraven en cada vinya. I llavors, el dia 1 de setembre, quan el raïm Pinot Noir estava en tot el seu esplendor i la Chardonnay mostrava tota la seva frescor.

Elisabet Figueras, l’enòloga, va decidir que era el moment de veremar durant la nit, per mantenir la temperatura baixa i no provocar oxidacions. Només es va utilitzar el primer  most del premsat, el most flor, que és el més valorat.

Els mosts es van decantar a baixa temperatura i per separat i es va fer la barreja final just abans de començar la fermentació. Els aromes cítrics i sabors exòtics de la Chardonnay es van barrejar amb els fruits vermells del Pinot Noir. D’aquesta fusió van aparèixer intenses notes de préssec, com un homenatge a les terres de Lleida i a les mans fermes que les treballen.

Nota de tast

Color préssec pàl·lid.

En nas és complex. Apareixen aromes a fruites vermelles (gerds, maduixes) madures que es van barrejant amb notes cítriques i tropicals, com de pinya i de fruita amb os, com el préssec o la nectarina.

En boca té volum, elevada acidesa i frescor. Al final tornen els aromes que apareixien en nas.

Maridatge

Marida a la perfecció amb peix blau (tonyina, salmó o sardines), plats de pasta, pizza; arròs, tapes, amanides de llegum, verdures, amb aus de carn fosca com la guatlla o el faisà.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Vi rosat Raimat Vol d’Ànima”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca