Medalla d’or Vi Pere Punyetes Blanc 2015

Medalla d’or Vi Pere Punyetes Blanc 2015

Medalla d’or Vi Pere Punyetes Blanc 2015. El Vi Blanc Pere Punyetes 2015 ha estat premiat amb la Medalla d’or en El Concurs de Vins Gilbert & Gaillard Catalunya 2016. La Cerimònia de lliurament dels premis ha estat avui aprofitant la Fira Alimentaria.

Ha comptat amb la presència del seu fundador, François Gilbert, el redactor i crític de vins Sylvain Patard i l’enòloga i crítica de vins Evelyn Israel.

La Revista internacional de Vins Gilbert & Gaillard es la segona revista especialitzada més important del món.

Vi Pere Punyetes Blanc 2015

És un vi groc palla amb reflexos daurats. En nas molt expressiu amb notes florals i de fruita tropical. Paladar sedós, ampli, molt afruitat i amb un lleuger toc cítric. Vi blanc Pere Punyetes

Fermentació en fred en dipòsit d’acer inoxidable a una temperatura de 16-18o. Cadascuna de les varietats que compondran el cupatge (Xarel · lo i Muscat) fermenta per separat.Ideal per entrants, peixos, mariscs crus ia la planxa i amanides exòtiques.

Estem molt contents que un vi d’aquestes característiques i preu sigui reconegut internacionalment. A Servigourmet, intentem sempre cumplir amb 3 pilars fonamentals, Qualitat, Proximitat i Servei gourmet per a tothom! I aquest Vi blanc, a 5,75€ és un clar exemple.

Cava Varias

Cava Varias es un celler del Penedès, situat a Sant Sadurní D’Anoia, terra de celler, vi i cava de Catalunya per excel-lencia. Ells comenten:

“La terra és la terra, una vinya és una vinya, un raïm de raïms és un raïm de raïms. Dir això és senzill i simple, però no comprendrem la seva veritable essència, no entendrem la nostra íntima relació amb la natura fins que no agafem un tros de la nostra terra i sentim la seva textura amb els nostres dits, fins que no passegem per la vinya i vegem la seva verdor , fins que ens estrujemos un gra de raïm i sentim el seu aroma.”

Cava-Varias

Concurs de Vins Gilbert & Gaillard Catalunya 2016.

El concurs de vins, que comptava amb els prestigiosos François Gilbert, el redactor i crític de vins Sylvain Patard i l’enòloga i crítica de vins Evelyn Israel, s’enmarca dins la Fira Alimentaria, saló internacional d’alimentació i begudes celebrat a Barcelona entre el 25 i 28 d’Abril. Aquí es troben tant productors alimentaris, de begudes com les més prestigioses publicacions i experts del sector. Per suposat, no hi falten les estrelles de la nostra terra, que son els cuiners i xefs que assisteixen per conèixer les novetats, oferir comferències i intercanviar opinions.

Medalla d'or Vi Pere Punyetes Blanc 2015
Imatge el premi amb Gilbert GaillarPere Vàries. Propietari de Cava Varias i mite de l’hoquei patins català.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca