Amanida amb anxoves i vinagreta de maduixes

Amanida amb anxoves i vinagreta de maduixes

Amanida amb anxoves i vinagreta de maduixes, per aquesta primavera us recomanem aquesta amanida, gustosa i molt saludable, hi ha una barreja de sabors frescos que donaran un toc de màgia en els vostres paladars.

INGREDIENTS:

 

PER LA VINAGRETA DE MADUIXES:

  • 2 maduixes del maresme madures tallades a trosos
  • 1 cullerada de sucre
  •  sal
  • 2 culleradetes d’aigua
  • 2 culleradetes d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de vinagre de poma

PREPARACIÓ:

  1. Posem les maduixes tallades al foc amb el sucre, la sal i l’aigua, a foc lent fins que estiguin les maduixes completament desfetes.
  2. Triturem i les passem per un colador.
  3. A la barreja, un cop refredada afegim el vinagre, batem bé i després afegim oli d’oliva.
  4. Muntem el plat, posem les fulles d’enciam afegim les nous, el formatge fresc i les anxoves per sobre,posem les maduixes tallades pel voltant i finalment tirem per sobre la vinagreta.

MARIDATGE:

Per aquesta amanida de gustos combinats i contrastos la maridarem amb Cervesa Sant Jordi Arrels, suau i refrescant, ideal per iniciar-se en el món de la cervesa artesana.

BON PROFIT!!!Sant Jordi Arrels Blonde Ale

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada