Amanida amb anxoves i vinagreta de maduixes

Amanida amb anxoves i vinagreta de maduixes

Amanida amb anxoves i vinagreta de maduixes, per aquesta primavera us recomanem aquesta amanida, gustosa i molt saludable, hi ha una barreja de sabors frescos que donaran un toc de màgia en els vostres paladars.

INGREDIENTS:

 

PER LA VINAGRETA DE MADUIXES:

  • 2 maduixes del maresme madures tallades a trosos
  • 1 cullerada de sucre
  •  sal
  • 2 culleradetes d’aigua
  • 2 culleradetes d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de vinagre de poma

PREPARACIÓ:

  1. Posem les maduixes tallades al foc amb el sucre, la sal i l’aigua, a foc lent fins que estiguin les maduixes completament desfetes.
  2. Triturem i les passem per un colador.
  3. A la barreja, un cop refredada afegim el vinagre, batem bé i després afegim oli d’oliva.
  4. Muntem el plat, posem les fulles d’enciam afegim les nous, el formatge fresc i les anxoves per sobre,posem les maduixes tallades pel voltant i finalment tirem per sobre la vinagreta.

MARIDATGE:

Per aquesta amanida de gustos combinats i contrastos la maridarem amb Cervesa Sant Jordi Arrels, suau i refrescant, ideal per iniciar-se en el món de la cervesa artesana.

BON PROFIT!!!Sant Jordi Arrels Blonde Ale

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca