Amanida de faves tendres amb pernil d’ànec

Amanida de faves tendres amb pernil d’ànec

Amanida de faves tendres amb pernil d’ànec, ideal per aquest temps, són tendres i molt gustoses, es poden menjar en amanida, barregen el sabor fresc de l’enciam amb la intensitat de les faves.

 Consell: Perquè les faves siguin més digestives, és coure-les amb una branca de menta.

Ingredients

  • 600 gr. de faves tendres i petites (2 kg de faves amb tavella)
  • 1 ramet de menta i fulles
  • Amanida-de-faves-tendres-pernil-d'ànec3 o 4 llesques de pernil d’ànec o pernil salat, quant millor és el pernil millor queda l’amanida
  • enciam de fulla de roure rentat i escorregut
  • rúcula rentada i escorreguda
  • per la vinagreta: oli, vinagre i una culleradeta petita de mel

Preparació

  1. Fem bullir les faves amb el ramet de menta uns 25′- 30′. Les escorrem i les refredem en un bol amb aigua freda.
  2. Tallem les fulles dels enciams i el pernil a juliana
  3. Ho barregem tot, posem les faves per sobre dels enciams i el pernil.
  4. Fem vinagreta amb la menta tallada petita, barrejada amb una culleradeta de mel, l’oli i el vinagre.

 Maridatge

Per als gustos més metàl·lics, tant de les faves com de l’enciam combinen perfectament amb una cervesa, recomanem l’As de Cors, suau i fresca.Cervesa artesana As de Cors - Blat

 

Deixa un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca