Amanida de faves tendres amb pernil d’ànec

Amanida de faves tendres amb pernil d’ànec

Amanida de faves tendres amb pernil d’ànec, ideal per aquest temps, són tendres i molt gustoses, es poden menjar en amanida, barregen el sabor fresc de l’enciam amb la intensitat de les faves.

 Consell: Perquè les faves siguin més digestives, és coure-les amb una branca de menta.

Ingredients

  • 600 gr. de faves tendres i petites (2 kg de faves amb tavella)
  • 1 ramet de menta i fulles
  • Amanida-de-faves-tendres-pernil-d'ànec3 o 4 llesques de pernil d’ànec o pernil salat, quant millor és el pernil millor queda l’amanida
  • enciam de fulla de roure rentat i escorregut
  • rúcula rentada i escorreguda
  • per la vinagreta: oli, vinagre i una culleradeta petita de mel

Preparació

  1. Fem bullir les faves amb el ramet de menta uns 25′- 30′. Les escorrem i les refredem en un bol amb aigua freda.
  2. Tallem les fulles dels enciams i el pernil a juliana
  3. Ho barregem tot, posem les faves per sobre dels enciams i el pernil.
  4. Fem vinagreta amb la menta tallada petita, barrejada amb una culleradeta de mel, l’oli i el vinagre.

 Maridatge

Per als gustos més metàl·lics, tant de les faves com de l’enciam combinen perfectament amb una cervesa, recomanem l’As de Cors, suau i fresca.Cervesa artesana As de Cors - Blat

 

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca