Amanida de meló amb roquefort i formatge fresc

Amanida de meló amb roquefort i formatge frescAmanida de meló amb roquefort i formatge fresc

Ingredients:

– 2 talls de meló
– 2 palets de surimi fresc
– 4 fulles d’escarola
– 40 gr. de formatge fresc
– 5 quadradets de formatge roquefort
– 20 gr. de panses i pinyons
– Oli i sal

Preparació:

1. Posa dos talls de meló en un costat del plat.
2. Afegeix les fulles d’escarola, els palets de surimi i el formatge fresc al costat del meló.
3. Afegeix els quadradets de rocafort, les nous i els pinyons per sobre de l’escarola.
4. Amaneix l’amanida amb oli i sal.

Bon profit!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca