Amanida de Quinoa amb barreja de tomàquets

 Amanida de Quinoa amb barreja de tomàquets

L’amanida de Quinoa amb barreja de tomàquets, és un plat on hi cap l’imaginació de cada cuiner, on sempre hi cap l’ingredient que més ens agrada. Pots fer un plat complert si afegeixes un cereal com la Quinoa, poques calories i molta proteïna, un plat sà, equilibrat i atractiu.

INGREDIENTS:

  • 150 gr. de Quinoa (1 part de cereal per 2 d’aigua per bullir-la)Amanida de Quinoa amb barreja de tomàquets
  • 50 gr. de pebrot vermell tallat petit
  • 50 gr. de pebrot verd tallat  petit
  • 1 ceba tendre tallada petita
  • 1/2 tomàquet raf tallat molt petit
  • 3 trossos de tomàquet sec en oli (2 tallats petit i guardarem 1 com a decoració tallat a juliana)
  • salsa de soja
  • oli d’oliva
  • alfàbrega (opcional)
  • Xips de verdures per guarnició

PREPARACIÓ:

  1. Bullim la Quinoa amb una mica de sal i refredem.
  2. Agafem els 2 tomàquets, la ceba, i els pebrots que tenim tallats en petit. Les posem amb un bol on es pugui barrejar, afegim soja, oli, sal, tot al gust. Ho deixem una estona perquè es barregin bé els sabors.
  3. Li afegim al bol la Quinoa ja freda i barregem.
  4. Amb un motlle muntem cada plat amb la barreja de Quinoa i ho acabem amb els tomàquets secs i alfàbrega. (Les xips de verdures al costat, com més t’agradi).

MARIDATJE:

Per aquesta amanida suau i lleugera amb el toc àcid del tomàquet us recomanem una cervesa artesana, que li doni contrapunt, La Pirata Súria, bona, lleugera i sense gluten.La Pirata Súria APA Sense Glúten

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca