Amanida de rúcula amb melmelada de tomàquet

Amanida de rúcula amb melmelada de tomàquetAmanida de rúcula amb melmelada de tomàquet

Ingredients:
– Rúcula ( també vaig afegir un grapat d’amanida variada)
– Melmelada de tomàquet 
– Torradetes primes
– Formatge brie
– Anous
– Sal, oli i vinagre de mòdena.

Preparació:

  1. Primer preparar la vinagreta, amb un culleradeta de melmelada de tomàquet, sal, oli i vinagre de mòdena.
  2. Afegir les anous tallades a trossets. Remenar bé.
  3. Preparar les torradetes; tallar trossets quadrats de formatge brie i col·locar-ho sobre les torradetes.
  4. Calentar-les 30 segons al microones i cubrir amb una miqueta de melmelada.
  5. Només queda abocar la rúcula en el plat que escolliu, repartir les torradetes per sobre i amanir-ho amb la vinagreta.

Bon Profit!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca