Amanida de rúcula amb melmelada de tomàquet

Amanida de rúcula amb melmelada de tomàquetAmanida de rúcula amb melmelada de tomàquet

Ingredients:
– Rúcula ( també vaig afegir un grapat d’amanida variada)
– Melmelada de tomàquet 
– Torradetes primes
– Formatge brie
– Anous
– Sal, oli i vinagre de mòdena.

Preparació:

  1. Primer preparar la vinagreta, amb un culleradeta de melmelada de tomàquet, sal, oli i vinagre de mòdena.
  2. Afegir les anous tallades a trossets. Remenar bé.
  3. Preparar les torradetes; tallar trossets quadrats de formatge brie i col·locar-ho sobre les torradetes.
  4. Calentar-les 30 segons al microones i cubrir amb una miqueta de melmelada.
  5. Només queda abocar la rúcula en el plat que escolliu, repartir les torradetes per sobre i amanir-ho amb la vinagreta.

Bon Profit!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada