Amanida de síndria

Amanida de síndria

Seguim amb receptes d’estiu aprofitant productes de temporada. Amanida de síndria, ràpida i fresca.

Ingredients:

  • Síndria Fashion, per fer bolesAmanida-de-síndria
  • 200 g de formatge feta
  • un grapat d’olives negres d’Aragó
  • Menta fresca
  • 1 tija d’api
  • Vinagre de vi negre
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre acabat de moldre

Preparació:

  1. Retirar la pell de la síndria i tallar la seva carn a daus petits
  2. Tallar el formatge feta a daus d’uns 2 centímetres
  3. En un bol posar de manera graciosa la síndria, l’api, el feta i les olives.
  4. En un got barrejar una cullerada de vinagre de vi negre amb dues cullerades d’oli d’oliva, abocar al damunt dels ingredients i espolvorejar amb una mica de pebre negre acabat de moldre i la menta fresca .

Maridatge:

Es un plat amb fruita i formatge que maridarà genial amb un vi blanc ben fresc que ajuntara els sabors, us recomanem el Vi Blanc 3 Macabeus de Albet i Noya.

BON PROFIT!!!Vi Blanc 3 Macabeus ECO

Participa:

Aprofitem per recordar-vos que teniu l’oportunitat de gaudir d’una experiència única, registrat i podras  guanyar una visita guiada al celler Albet i Noya, no esperis més i participa!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada