Bacallà a la taronja

Bacallà a la taronja

Ara ja estem en plena temporada de taronges, i per demostrar-vos que no només es poden fer plats dolços amb aquest fruit, us presentem una recepta de de bacallà a la taronja que us encantarà. És un plat molt fàcil de fer però que al mateix temps resulta molt gustós i sorprenent.

Bacallà a la taronja
Imatge de: receptes.cat

Ingredients per a 4 persones:

  • 600 grams de bacallà remullat i tallat a filets
  • 200 grams de farina
  • 1 taronja
  • 2 litres de suc de taronja
  • 2 ous
  • oli d’oliva per fregir

Elaboració:

  1. Passarem els filets de bacallà per la farina i posteriorment per l’ou batut i el fregirem en oli d’oliva.
  2. En una safata àpta per forn posem els filets de bacallà fregit i afegim el suc de taronja natural  (que haurem fet anteriorment).
  3. Tallarem una taronja a rodanxes i les col·locarem al costat del bacallà dins de la safata.
  4. Agafarem la safata amb tots els ingredient i ho gratinarem durant 3 o 4 minuts.
  5. Ja només cal que el treieu del forn, l’emplateu i gaudiu d’un magnífic plat de temporada!

BON PROFIT!

Nota: també podeu utilitzar bacallà fred. Per fer els filets de bacallà, proveïu-vos d’un bon morro dessalat i talleu-lo al llarg. Després amb la fulla del ganivet, aixafeu-lo una mica.

Recepta de: www.cuina.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca