Bacallà a la taronja

Bacallà a la taronja

Ara ja estem en plena temporada de taronges, i per demostrar-vos que no només es poden fer plats dolços amb aquest fruit, us presentem una recepta de de bacallà a la taronja que us encantarà. És un plat molt fàcil de fer però que al mateix temps resulta molt gustós i sorprenent.

Bacallà a la taronja
Imatge de: receptes.cat

Ingredients per a 4 persones:

  • 600 grams de bacallà remullat i tallat a filets
  • 200 grams de farina
  • 1 taronja
  • 2 litres de suc de taronja
  • 2 ous
  • oli d’oliva per fregir

Elaboració:

  1. Passarem els filets de bacallà per la farina i posteriorment per l’ou batut i el fregirem en oli d’oliva.
  2. En una safata àpta per forn posem els filets de bacallà fregit i afegim el suc de taronja natural  (que haurem fet anteriorment).
  3. Tallarem una taronja a rodanxes i les col·locarem al costat del bacallà dins de la safata.
  4. Agafarem la safata amb tots els ingredient i ho gratinarem durant 3 o 4 minuts.
  5. Ja només cal que el treieu del forn, l’emplateu i gaudiu d’un magnífic plat de temporada!

BON PROFIT!

Nota: també podeu utilitzar bacallà fred. Per fer els filets de bacallà, proveïu-vos d’un bon morro dessalat i talleu-lo al llarg. Després amb la fulla del ganivet, aixafeu-lo una mica.

Recepta de: www.cuina.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada