Brandada de bacallà de la Ceci!

Recepta – La brandada de bacallà de la Ceci!

Per aquestes dates de setmana santa la tradició mana que en totes les llars hi hagi la presencia del bacallà, per això avui la Cecilia posa tota la seva experiència com a bacallanera per explicar-vos una recepta de brandada de bacallà excel·lent!

BRANDADAIngredients:

  • 200 grams de Bacallà esqueixat i dessalat
  • Oli d’oliva
  • 1 all
  • Crema de llet
  • Farigola seca
  • Torradetes artesanes de Can Puig

Elaboració:

  1. Posem el bacallà dessalat a bullir amb poca aigua i un pessic de farigola. Quan trenca a bullir, tanquem el foc i ho deixem en repòs.
  2. Mentre reposa el bacallà, tallem l’all a làmines.
  3. Posem una paella al foc amb 4 cullerades d’oli i quan estigui calent (que no roent), l’apartem del foc i hi afegim l’all. Remenem una mica perquè es perfumi l’oli.
  4. En la cassola on hem bullit el bacallà hi retirem gairebé  tota l’aigua i hi aboquem un gotet de crema de llet. Ho tornem a posar a foc baix fins que trenqui a bullir.
  5. Quan trenqui a bullir ho decantem, hi tirem l’oli amb els alls i ho triturem tot fins que quedi una pasta homogènia.
  6. Ho servim en bol amb les torradetes de Can Puig per untar la brandada i ja ho tenim a punt!

Torradetes artesanes de Can Puig

BON PROFIT!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada