Bunyols de carxofa

Bunyols de carxofa

L’altre dia us comentàvem que ara és el temps de la carxofa i que ens ofereix moltes possibilitats culinàries, per això avui us proposem una recepta fàcil de fer, que agrada a grans i petits i que ens permetrà gaudir de tot el sabor d’aquesta hortalissa.

bunyols carxofaINGREDIENTS:

  • 500 gr. de carxofes en brut
  • 1 ceba de Figueres mitjana
  • 150 gr. de farina
  • 1 ou de corral
  • 90 ml. d’aigua
  • Oli d’oliva verge extra
  • 4 gr. de llevat Royal
  • Sal i pebre negra

ELABORACIÓ:

  1. Netegem la carxofa fins que ens quedi només el cor, la tallem a làmines fines i ho posem en un bol amb aigua amb un raig de llimona.
  2. Trinxem la ceba i la coem fins que quedi transparent, hi afegim les carxofes colades i les deixem coure a foc suau amb la paella tapada.
  3. A mitja cocció afegim sal i pebre a les carxofes i comencem a preparar la pasta dels bunyols.
  4. Barregem la farina i el llevat, afegim un ou i remenem. Anem tirant l’aigua a miques fins a tenir una pasta espessa.
  5. Afegim una cullerada d’oli, barregem, i deixem reposar a la nevera uns 30 minuts.
  6. Amb les carxofes ben cuites, les trinxem i les barregem amb la pasta ja freda.
  7. Amb l’ajuda de dos culleres anem posant la massa a fregir.
  8. Ja tenim uns bunyols bons i esponjosos!!!

BON PROFIT!!!

Recepta de: mercealacuina.blogspot.com.es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada