Bunyols de carxofa

Bunyols de carxofa

Bunyols de carxofa

L’altre dia us comentàvem que ara és el temps de la carxofa i que ens ofereix moltes possibilitats culinàries, per això avui us proposem una recepta fàcil de fer, que agrada a grans i petits i que ens permetrà gaudir de tot el sabor d’aquesta hortalissa.

bunyols carxofaINGREDIENTS:

  • 500 gr. de carxofes en brut
  • 1 ceba de Figueres mitjana
  • 150 gr. de farina
  • 1 ou de corral
  • 90 ml. d’aigua
  • Oli d’oliva verge extra
  • 4 gr. de llevat Royal
  • Sal i pebre negra

ELABORACIÓ:

  1. Netegem la carxofa fins que ens quedi només el cor, la tallem a làmines fines i ho posem en un bol amb aigua amb un raig de llimona.
  2. Trinxem la ceba i la coem fins que quedi transparent, hi afegim les carxofes colades i les deixem coure a foc suau amb la paella tapada.
  3. A mitja cocció afegim sal i pebre a les carxofes i comencem a preparar la pasta dels bunyols.
  4. Barregem la farina i el llevat, afegim un ou i remenem. Anem tirant l’aigua a miques fins a tenir una pasta espessa.
  5. Afegim una cullerada d’oli, barregem, i deixem reposar a la nevera uns 30 minuts.
  6. Amb les carxofes ben cuites, les trinxem i les barregem amb la pasta ja freda.
  7. Amb l’ajuda de dos culleres anem posant la massa a fregir.
  8. Ja tenim uns bunyols bons i esponjosos!!!

BON PROFIT!!!

Recepta de: mercealacuina.blogspot.com.es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca