Carbassa al forn amb tomàquet, avellanes i formatge

Carbassa al forn amb tomàquet, avellanes i formatge

Estem ja a la tardor i tenim les carbasses de mataró en el seu millor moment! per això us proposem aquesta recepta de carbassa al forn amb tomàquet, avellanes i formatge que és fàcil de fer i també resulta molt sana.

Ingredients:carbassa

  • 1 carbassa
  • 8 talls de formatge una mica gruixuts
  • 10 avellanes
  • Tomàquets deshidratats
  • Enciam
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Pelem la carbassa i la tallem a daus. La posem en el forn que haurem preescalfat a 200ºC i li deixem uns 40 minuts aproximadament, fins que la toquem amb la punta d’una forquilla i estigui toveta.
  2. Agafem les avellanes i les triturem una mica, no massa que sinó ni les notarem! Tallem també els tomàquets petits. Barregem en un bol les avellanes, el tomàquet, l’oli, la sal i el pebre i ho tirem per sobre la carbassa i ho deixem durant uns 20 minutets.
  3. Posem enciam a una plata i hi posem la carbassa amb l’acompanyament barrejat.
  4. A sobre i posarem formatge perquè quedi encara molt més bo

BON PROFIT!!!

recepta de: joorengaitucanyella.blogspot.com.es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca