Carxofes del prat amb pebrot rostit

Carxofes del prat amb pebrot rostit

Ingredients:Carxofes del prat amb pebrot rostit

  • 8 carxofes.
  • 1 pebrot vermell.
  • 1 pebrot verd.
  • 1 ceba tendra.
  • 1 tomàquet de pera.
  • Sal.
  • 4 cdas sopera d’oli d’oliva verge extra.
  • 2 cdas de vinagre de vi.
  • 1 cullerada petita de mostassa Dijon.

Preparació:

  1. Netegem les carxofes, les tallem a la meitat i les daurem en una paella amb una mica d’oli calent per als dos cantons. En altre, rostim el pebrot vermell.
  2. Rentem i assequem bé la ceba, els pebrots, i el tomàquet i els tallem a daus petits.
  3. En un bol barregem l’oli, el vi i la mostassa, condimentem amb sal al gust. Desprès incorporem les verdures picades barrejant tot molt bé.
  4. En un plat de presentació disposem les carxofes i reguem amb la vinagreta.

Bon profit!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca