Carxofes del prat amb pebrot rostit

Carxofes del prat amb pebrot rostit

Ingredients:Carxofes del prat amb pebrot rostit

  • 8 carxofes.
  • 1 pebrot vermell.
  • 1 pebrot verd.
  • 1 ceba tendra.
  • 1 tomàquet de pera.
  • Sal.
  • 4 cdas sopera d’oli d’oliva verge extra.
  • 2 cdas de vinagre de vi.
  • 1 cullerada petita de mostassa Dijon.

Preparació:

  1. Netegem les carxofes, les tallem a la meitat i les daurem en una paella amb una mica d’oli calent per als dos cantons. En altre, rostim el pebrot vermell.
  2. Rentem i assequem bé la ceba, els pebrots, i el tomàquet i els tallem a daus petits.
  3. En un bol barregem l’oli, el vi i la mostassa, condimentem amb sal al gust. Desprès incorporem les verdures picades barrejant tot molt bé.
  4. En un plat de presentació disposem les carxofes i reguem amb la vinagreta.

Bon profit!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada