Coca de llardons

Coca de llardons

Recepta – Coca de llardons

Recepta de quaresma, pel dijous gras i postres varis. Un clàssic de la cuina catalana, podia faltar la coca de llardons. Per això us proposem aquesta Recepta de Quaresma de Coca de llardons perquè la pugueu fer a casa vostra.

Coca de llardonsINGREDIENTS:

  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • 100 gr. de llardons una mica picats
  • 150 gr. de sucre
  • Pinyons
  • 1 ou

ELABORACIÓ:

  1. Estirar la làmina de pasta de full amb un corró.
  2. Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals.
  3. Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
  4. Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró.
  5. Repartir per sobre la resta de llardons i un terç de sucre.
  6. Tapar amb l’altra banda i tornar a xafar-la amb el corró.
  7. Pintar la coca amb l’ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons.
  8. Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 20-30 minuts.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca