Coca de llardons

Recepta – Coca de llardons

Recepta de quaresma, pel dijous gras i postres varis. Un clàssic de la cuina catalana, podia faltar la coca de llardons. Per això us proposem aquesta Recepta de Quaresma de Coca de llardons perquè la pugueu fer a casa vostra.

Coca de llardonsINGREDIENTS:

  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • 100 gr. de llardons una mica picats
  • 150 gr. de sucre
  • Pinyons
  • 1 ou

ELABORACIÓ:

  1. Estirar la làmina de pasta de full amb un corró.
  2. Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals.
  3. Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
  4. Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró.
  5. Repartir per sobre la resta de llardons i un terç de sucre.
  6. Tapar amb l’altra banda i tornar a xafar-la amb el corró.
  7. Pintar la coca amb l’ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons.
  8. Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 20-30 minuts.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada