Crema de carbassa de Mataró amb rossinyols

Crema de carbassa de Mataró amb rossinyols

Tot i que ara sembla que tinguem de tot durant tot l’any, sempre que puguem hem d’aprofitar els productes de temporada per cuinar-los i disfrutar-los en la seva màxima esplendor. Per això us proposem una recepta que combina la carbassa, aprofitant que és temps de la de Mataró, i els bolets.

INGREDIENTS:Crema de carbassa de Mataró amb rossinyols

  • 1 kg de carbassa de Mataró
  • 300 gr de rossinyols
  • 2 patates mitjans
  • 1 ceba
  • 1 formatge fresc
  • 1 cullerada de sucre
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ:

  1. Tallem la ceba molt fina, la posem a una olla a foc lent i hi afegim el sucre per caramel·litzar-la.
  2. Un cop estigui rossa, afegim els rossinyols trossejats.
  3. Afegim sal i pebre al gust i es deixa coure a foc lent fins que el rossinyol hagi deixat anar la seva aigua i l’hagi tornat a absorbir.
  4. Retirem la meitat de la barreja.
  5. Afegim la carbassa i la patata tallada a trossos petits (quant més petits, menys haurà de coure) a l’olla i ho deixem coure a foc mig 10 minuts.
  6. Afegim l’aigua fins que cobreixi els ingredients i ho deixem bullir.
  7. Ho triturem tot, afegint-hi el formatge fresc. (si queda molt espès si pot afegir aigua)
  8. Servim la crema juntament amb els rossinyols que havíem reservat.

A DISFRUTAR!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca