Crema de carbassó amb roquefort

Recepta – Crema de carbassó amb roquefort

Calor, calor i més calor… Per això us proposem aquesta recepta de crema de carbassó amb roquefort que us podeu menjar tant freda com calenta i que us encantarà.

crema de carbassó i roquefortINGREDIENTS:

  • 2 carbassons grossos
  • 2 patates grosses
  • 1 ceba grossa
  • 2 pessics de sal
  • 2 cullerades de formatge roquefort
  • 1,5 l d’aigua
  • 2 cullerades de crostons

ELABORACIÓ:

  1. Posem a bullir en una olla 1,5 l d’aigua.
  2. Pelem les patates, carbassons i ceba, ho rentem, i ho tallen tot a trossos.
  3. Quan l’aigua comenci a bullir hi afegim 2 pessics de sal, les patates, els carbassons i la ceba. Ho deixem bullir a foc fort 25 minuts.
  4. Amb una cullera mirem d’aixefar els carbassons i la patata. Si s’aixafen fàcilment és que tot ja està cuit, sinó ho deixem bullir 5 minuts més.
  5. Retirem l’aigua fins que es vegin les hortalisses (! important) Si volem una textura de sopa, primer treiem la meitat de l’aigua que ha quedat i si veiem que queda massa espès hi afegim 1 o 2 gots del caldo retirat
  6. Amb el minipimer (batedora de mà) comencem a triturar-ho tot, poc a poc perquè no ens esquitxi l’aigua bullent. Tingueu un drap de cuina a mà! en tot cas.
  7. Tallem trossets de formatge roquefort (o formatge blau) fins que puguem omplir dues cullerades soperes. El posem dins la crema i remenem fins que es desfaci.
  8. Ja està tot llest!

BON PROFIT!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca