Crema de carbassó

Recepta – Crema de carbassó

En temporades com aquestes que no saps mai si farà fred o calor, si farà sol o plourà… la crema de carbassó és una gran aliada ja que tant freda com calenta és una recepta molt fàcil de fer, bona i molt sana.

d027733483088c2b44d43def2442f92bae68d01e_r700_467_2INGREDIENTS (4persones):

  • 4 carbassons mitjans
  • 1 patata petita
  • 1 porro en juliana
  • 40 g de mantega
  • 750 ml de brou de pollastre (o de verdures o aigua)
  • Nou moscada
  • Pebre blanc
  • Sal

ELABORACIÓ:

  1. Posem la mantega en una olla alta i sofregim el porro fins que comenci a prendre color. Uns 10 minuts.
  2. Mentrestant, pelem i tallem la patata i els carbassons a daus no gaire grans.
  3. Afegir el carbassó i la patata a l’olla i sofregir 5 minuts més.
  4. Incorporar el brou de pollastre (o l’aigua) fins que cobreixi les verdures. Salpebrar i deixar-ho bullir uns 15 minuts, fins que el carbassó estigui prou tou.
  5. Apagar el foc i triturar amb la batedora elèctrica.
  6. Ratllar una mica de nou moscada, rectificar de sal i pebre si cal.
  7. Acompanyar la crema amb unes rostes de pa fregides o unes roques de formatge parmesà.

Tant es pot menjar freda com calenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada