Crema de carbassó

Recepta – Crema de carbassó

En temporades com aquestes que no saps mai si farà fred o calor, si farà sol o plourà… la crema de carbassó és una gran aliada ja que tant freda com calenta és una recepta molt fàcil de fer, bona i molt sana.

d027733483088c2b44d43def2442f92bae68d01e_r700_467_2INGREDIENTS (4persones):

  • 4 carbassons mitjans
  • 1 patata petita
  • 1 porro en juliana
  • 40 g de mantega
  • 750 ml de brou de pollastre (o de verdures o aigua)
  • Nou moscada
  • Pebre blanc
  • Sal

ELABORACIÓ:

  1. Posem la mantega en una olla alta i sofregim el porro fins que comenci a prendre color. Uns 10 minuts.
  2. Mentrestant, pelem i tallem la patata i els carbassons a daus no gaire grans.
  3. Afegir el carbassó i la patata a l’olla i sofregir 5 minuts més.
  4. Incorporar el brou de pollastre (o l’aigua) fins que cobreixi les verdures. Salpebrar i deixar-ho bullir uns 15 minuts, fins que el carbassó estigui prou tou.
  5. Apagar el foc i triturar amb la batedora elèctrica.
  6. Ratllar una mica de nou moscada, rectificar de sal i pebre si cal.
  7. Acompanyar la crema amb unes rostes de pa fregides o unes roques de formatge parmesà.

Tant es pot menjar freda com calenta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada