Crema freda de poma àcida, alvocat i llima

Crema freda de poma àcida, alvocat i llima

Quan arriba l’estiu hi ha cops que no saps que cuinar perquè l’unic que et ve de gust són plats que et fagin passar la calor i que siguin bons al mateix temps. Per això us proposem aquesta deliciosa crema freda de poma àcida, alvocat i llima que us deixarà bocabadats!

Crema freda de poma àcida, alvocat i llimaIngredients:

  • 2 alvocats madurs (però ferms)
  • 1 poma verda
  • 1 llima
  • 250 g de iogurt grec
  • 25 fulles de menta
  • 500 ml d’aigua
  • sal i pebre.

Preparació:

  1. Tallem els alvocats per la meitat, transversalment, amb ajuda d’un ganivet ben esmolat i molta cura. Girem cada meitat per una banda (com si obríssim un pot de rosca) i separem les dues meitats. Retirem l’os, traiem la carn amb ajuda d’una cullera i la fiquem en el got d’una batedora elèctrica
  2. Pelem la poma, retirem el cor i les llavors i tallem a trossos petits. Ratllem la meitat de la llima i esprémer el suc de la peça sencera. Introduïm la poma, la ratlladura de llima i el suc al vas de la batedora, juntament amb l’alvocat.
  3. Finalment, rentem bé les fulles de menta i les eixuguem amb paper absorbent. Les afegim al vas de la batedora juntament amb el iogurt i l’aigua. Salpebrem i triturem a velocitat màxima durant, almenys, 3 minuts. Busquem una textura vellutada i homogènia de manera que, si amb aquest temps no en teniu prou, doneu-li una mica més

Un cop ho tenim refredat, ja està tot llest per menjar… BON PROFIT!

recepta de: directoalpaladar.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada