Croquetes de rossinyols d’Arenys de Munt

Croquetes de rossinyols d’Arenys de Munt

Estem a la tardor i per tant és temporada de bolets. Com que avui el nostre boletaire ens ha portat rossinyols d’Arenys de Munt aprofitem per explicar-vos una recepta boníssima de Croquetes de rossinyols d’Arenys de Munt que us agradaran segur!!

INGREDIENTS:Croquetes de rossinyols d’Arenys de Munt

  • 1 ceba gran
  • 1 carbassó
  • 1 bon grapat de rossinyols d’Arenys de Munt
  • 2 cullerades de farina
  • ½ litre de llet (aprox)
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • Un parell de cullerades de formatge ratllat

ELABORACIÓ:

  1. Sofregir la ceba i el carbassó (millor si els passeu per la picadora)
  2. Afegir els rossinyols tallats petits
  3. Quan estigui tot ben sofregit, poseu les dos cullerades de farina
  4. Aneu afegint la llet i a mesura que vagi espessant afegiu-hi el formatge ratllat
  5. Deixar refredar en un plat gran i pla, fer les croquetes, passar-les per ou batut i pa ratllat
  6. Fregir-les en oli abundant

MARIDATGE:Vermut Vintage Espinaler 0,5L

En aquesta ocasió optarem per recomanar un bon vermut per tal de fer un aperitiu ideal. En aquest cas el Vinatge Espinaler és ideal!

Bon profit

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada