Dip d’hummus amb crudités de verdures

Dip d’hummus amb crudités de verdures

El dip d’hummus amb crudités de verdures és un platet ràpid de fer, fresc i sà. Ideal per a l’estiu! Però si no teniu temps o ganes de cuinar, sempre el podeu comprar ja ben a punt per dipejar a la botiga on-line. 

Ingredients:

Dip d'hummus amb crudités de verdures
Dip d’hummus amb crudités de verdures
  • 2 pot de cigrons cuits
  • 2 Cullerades de tahini 
  • 2 grans d’all
  • 4 cullerades d’oli d’oliva. El verge extra és ideal per a les elaboracions en crú. 
  • Suc de mitja llimona
  • 4 cullerades d’aigua tèbia
  • Una culleradeta de comí
  • Pebre vermell
  • Sal
  • 1 pastanaga
  • 1 branca d’api
  • 1 endivia

Preparació

  1. Passem els cigrons per una escorredora amb una mica d’aigua.
  2. Triturem els cigrons fins que quedi una pasta homogènia.
  3. Afegim el suc de mitja llimona, 4 cullerades d’oli d’oliva , el tahini i els 2 grans d’all. Triturem tot a màxima potència.
  4. Anem afegint aigua tèbia fins a obtenir la textura desitjada.
  5. Pelem la pastanaga i l’api i els tallem horitzontalment en “palets”.
  6. Separem les fulles de les endivies.
  7. Per servir reguem amb un rajolí d’oli d’oliva verge, empolvorem una mica de pebre vermell i coloquem les verdures al voltant del plat per fer els “dips”.

Maridatge:

En aquest cas, recomanem un vi blanc fresquet, no massa sec més aviat afruitat. El Vi Roura Sauvginon Blanc serà un gran elecció. Vi Roura Blanc Sauvignon Blanc

I ja ho tenim! Per sucar-hi…. verduretes! Bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada