Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons

Recepta – Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons

Hi ha coses que mai poden faltar en un menú, i una d’elles es la pasta. Per això avui us proposem una recepta d’espaguetis amb gambes, salmó i carbassons que us en llepareu els dits i podreu sorprendre a familiars i amics.

pastaIngredients per a 4 persones:

  • 320 g d’espaguetis
  • 200 g de carbassons
  • 250 g de gambes pelades
  • 8 gambes senceres
  • 150 g de salmó ja net i esmicolat
  • 1 litre de fumet de marisc
  • mitja ceba
  • julivert fresc
  • oli d’oliva

Elaboració:

  1. Tallem els carbassons a rodanxes molt primes. Els fregim amb abundant oli i els reservem.
  2. En una cassola ampla i antiadherent, on després acabarem la cocció dels espaguetis, escalfem un raig d’oli i hi coem les gambes senceres. També les reservem.
  3. Al mateix oli, hi coem les gambes pelades, un parell de minuts només, i les reservem. Sempre amb el mateix oli, coem el salmó esmicolat fins que estigui daurat i el reservem.
  4. Posem l’aigua a bullir i, alhora, escalfem el fumet de peix. Afegim una mica d’oli més a la paella i enrossim la ceba ratllada.
  5. Coem els espaguetis exactament la meitat del temps indicat pel fabricant.
  6. Els escorrem i els aboquem a la cassola amb la ceba. Hi anem afegint el fumet a poc a poc, com si fos un risotto, remenant de tant en tant fins que els espaguetis estiguin cuits. Un parell de minuts abans d’acabar la cocció, hi incorporem els carbassons fregits, les gambes pelades i el salmó. Acabem la cocció dels espaguetis i els emplatem.
  7. Decorem el plat amb les gambes senceres i el julivert picat.

Bon profit!

Aquesta és una recepta extreta de: lapastaperalscatalans.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada