Espàrrecs verds amb tomàquet cherry

Espàrrecs verds amb tomàquet cherry

Espàrrecs verds amb tomàquet cherry, ideal per al bon temps, recepta fàcil i ràpida de preparar.

Ingredients:Espàrrecs verds amb tomàquet cherry

  • 1 manat d’espàrresc verds
  • 1 caixeta de xerris
  • unes branques d’anet, si no ho trobeu pot ser sec
  • sal
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 3 cullerades de vinagre de vi blanc
  • pebre negre o blanc
  • 4 fulles grosses d’enciam llarg

Preparació:

  1. Renta els epàrrecs, treu-li les bases més dures i els talles a trosos d’uns 3 cm. Talla els tomàquets xerris per la meitat. Renta, asseca i trinxa l’anet.
  2. Posa a coure els  espàrrecs en  aigua amb sal durant 6 minuts, quan es refredin una mica els  escòrres. A continuació els poses en una safata junt amb els tomàquets xerris.
  3. Es barreja bé l’oli i el vinagre junt amb la sal i el pebre i s’aboca la barreja per sobre de les verdures i li tirem l’anet trinxat . Les fulles d’enciam rentades es fan servir de base per l’amanida a cada plat. Bon profit!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca