Espàrrecs verds amb tomàquet cherry

Espàrrecs verds amb tomàquet cherry

Espàrrecs verds amb tomàquet cherry, ideal per al bon temps, recepta fàcil i ràpida de preparar.

Ingredients:Espàrrecs verds amb tomàquet cherry

  • 1 manat d’espàrresc verds
  • 1 caixeta de xerris
  • unes branques d’anet, si no ho trobeu pot ser sec
  • sal
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 3 cullerades de vinagre de vi blanc
  • pebre negre o blanc
  • 4 fulles grosses d’enciam llarg

Preparació:

  1. Renta els epàrrecs, treu-li les bases més dures i els talles a trosos d’uns 3 cm. Talla els tomàquets xerris per la meitat. Renta, asseca i trinxa l’anet.
  2. Posa a coure els  espàrrecs en  aigua amb sal durant 6 minuts, quan es refredin una mica els  escòrres. A continuació els poses en una safata junt amb els tomàquets xerris.
  3. Es barreja bé l’oli i el vinagre junt amb la sal i el pebre i s’aboca la barreja per sobre de les verdures i li tirem l’anet trinxat . Les fulles d’enciam rentades es fan servir de base per l’amanida a cada plat. Bon profit!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.