Farcellets d’espàrrecs amb cansalada

Farcellets d’espàrrecs amb cansalada

Recepta – Farcellets d’espàrrecs amb cansalada

Estem en plena temporada d’aquest magnífic aliment, que ofereix moltes possiblitats culinàries.  Per això avui us proposem aquessta recepta de farcellets d’espàrrecs amb cansalada.

FARCELLETS-D'ESPÀRRECSINGREDIENTS:

  • Un grapat d’espàrrecs
  • Cansalada
  • sal i pebre
  • oli d’oliva

ELABORACIÓ:

  1. Preescalfem el forn, a dalt i a baix, a uns 180ºC.
  2. Rentem els espàrrecs, i els tallem, quedant-nos només amb la part verda i la punta.
  3. Els salpebrem lleugerament, i els muntem: agafem uns 7 o 8 espàrrecs, depenent del gruix, els agrupem, i els emboliquem amb un tall de cansalada a mode de cinturó.
  4. Posem els farcellets a la safata del forn amb les puntes de la cansalada a sota perquè no s’obrin i ho posem uns 10 minuts al forn.
  5. Ja estan els farcellets llestos!

BON PROFIT

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca