Farcellets d’espàrrecs amb cansalada

Recepta – Farcellets d’espàrrecs amb cansalada

Estem en plena temporada d’aquest magnífic aliment, que ofereix moltes possiblitats culinàries.  Per això avui us proposem aquessta recepta de farcellets d’espàrrecs amb cansalada.

FARCELLETS-D'ESPÀRRECSINGREDIENTS:

  • Un grapat d’espàrrecs
  • Cansalada
  • sal i pebre
  • oli d’oliva

ELABORACIÓ:

  1. Preescalfem el forn, a dalt i a baix, a uns 180ºC.
  2. Rentem els espàrrecs, i els tallem, quedant-nos només amb la part verda i la punta.
  3. Els salpebrem lleugerament, i els muntem: agafem uns 7 o 8 espàrrecs, depenent del gruix, els agrupem, i els emboliquem amb un tall de cansalada a mode de cinturó.
  4. Posem els farcellets a la safata del forn amb les puntes de la cansalada a sota perquè no s’obrin i ho posem uns 10 minuts al forn.
  5. Ja estan els farcellets llestos!

BON PROFIT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada