Flors de carbassó amb formatge de cabra i chutney

Flors de carbassó amb formatge de cabra i chutney

Flors de carbassó amb formatge de cabra i chutney, una recepta peculiar i amb molta imaginació, però amb ingredients de sempre. És atractiu i divertit, però de temps molt limitat per tant s’ha d’aprofitar per gaudir d’aquesta meravellosa recepta.

Ingredients:

  • 8 Flors de carbassó
  • 1 Tros de formatge de cabra de Can Xicoy
  • Chutney de ceba
  • 2 Cullerades soperes plenas de farina
  • 3-4 Culleradas d’aigua amb gas freda
  • Julivert per decorar
  • Oli d’oliva per fregirflors-de-carbassó

Preparació:

  1. Netegem les flors amb compte sota l’aigua, traiem els filets  que hi han a dintre i les reservem.
  2. Agafem el formatge de cabra, que no estarà fred i el xafem amb una forquilla. El barregem amb el chutney, que formi una pasta.
  3. Amb aquesta pasta omplim les flors de carbassó, una cullerada més o menys, després ajuntem les puntes i les cargolem una mica, que quedin tancades.
  4. Barregem la farina amb una mica de sal i l’aigua amb gas ben freda, fins que quedi una pasta liquida i sense grumolls.
  5. Passem les flors per la pasta i les fregim amb una paella amb força oli, que quedin dauradetes i les posem sobre paper de cuina per retirar l’excés d’oli.
  6. Les servim decorant amb una mica de julivert trinxat.

Maridatge:

Per aquest plat recomanem un bon vi fresc, de gust i molt agradable amb notes fruitats, Vol d’Anima de Raimat rosat. Una delicia bon profit!!!Vi rosat Raimat Vol d'Ànima

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca