Gaspatxo de cireres

Gaspatxo de cireres

Recepta – Gaspatxo de cireres

Amb la calor que comença a fer ja venen de gust receptes refrescants de temporada, per això us proposem aquest fantàstic gaspatxo de cireres!

gaspatxo cireresINGREDIENTS:

  • 750 g de tomàquet pera
  • 300 g de cireres
  • Una punta de pebrot verd
  • Mitja ceba petita
  • La molla de 2 llesques de pa de pagès
  • Vinagre
  • Oli d’oliva, sal i pebre
  • Aigua freda

ELABORACIÓ:

  1. Tallem els tomàquets i treiem els pinyols de les cireres.
  2. Ho posem tot en un pot per triturar junt amb el pebrot, la ceba, el pa i el vinagre.
  3. Ho salpebrem al gust i ho triturem amb la batedora elèctrica. Anem afegint aigua freda fins a aconseguir la textura desitjada.
  4. Ho passem per un colador i afegim un bon raig d’oli i ho remanem a mà.
  5. Ho deixem refredar a la nevera… i llestos!

QUE VAGI DE GUST!

Recepte de: elsfogonsdelabordeta.wordpress.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca