Gaspatxo de cireres

Recepta – Gaspatxo de cireres

Amb la calor que comença a fer ja venen de gust receptes refrescants de temporada, per això us proposem aquest fantàstic gaspatxo de cireres!

gaspatxo cireresINGREDIENTS:

  • 750 g de tomàquet pera
  • 300 g de cireres
  • Una punta de pebrot verd
  • Mitja ceba petita
  • La molla de 2 llesques de pa de pagès
  • Vinagre
  • Oli d’oliva, sal i pebre
  • Aigua freda

ELABORACIÓ:

  1. Tallem els tomàquets i treiem els pinyols de les cireres.
  2. Ho posem tot en un pot per triturar junt amb el pebrot, la ceba, el pa i el vinagre.
  3. Ho salpebrem al gust i ho triturem amb la batedora elèctrica. Anem afegint aigua freda fins a aconseguir la textura desitjada.
  4. Ho passem per un colador i afegim un bon raig d’oli i ho remanem a mà.
  5. Ho deixem refredar a la nevera… i llestos!

QUE VAGI DE GUST!

Recepte de: elsfogonsdelabordeta.wordpress.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada