Gaspatxo de maduixes del maresme

Gaspatxo de maduixes del maresme

Sembla que el bon temps ja ha arribat, per això us proposem aquesta deliciosa recepta de gaspatxo de maduixes del maresme que entra sol! La maduixa del maresme es un producte de temporada, el reconèixereu per l’olor només entrar a qualsevol botiga. Demaneu sempre que siguin de proximitat!

GASPATXO DE MADUIXAINGREDIENTS:

  • 600g de maduixes
  • 1 cogombre
  • 1 pebrot vermell
  • 1/4 de ceba petita
  • 200g de pa
  • Aigua
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre balsàmic
  • Sal
  • Pebre negre

ELABORACIÓ:

  1. Netegem i trossegem les maduixes.
  2. Netegem i treiem les llavors del cogombre i el pebrot i els tallem.
  3. En un recipient posem una barreja d’oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua i hi afegim els les maduixes, el pebrot, el cogombre i la ceba.
  4. Ho deixem marinar 2 hores.
  5. Passat aquest temps afegim aigua al gust i ho batem tot.
  6. Ho deixem refredar i llestos!

BON PROFIT!

Recepta de: latavella.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada