Gaspatxo de maduixes del maresme

Gaspatxo de maduixes del maresme

Gaspatxo de maduixes del maresme

Sembla que el bon temps ja ha arribat, per això us proposem aquesta deliciosa recepta de gaspatxo de maduixes del maresme que entra sol! La maduixa del maresme es un producte de temporada, el reconèixereu per l’olor només entrar a qualsevol botiga. Demaneu sempre que siguin de proximitat!

GASPATXO DE MADUIXAINGREDIENTS:

  • 600g de maduixes
  • 1 cogombre
  • 1 pebrot vermell
  • 1/4 de ceba petita
  • 200g de pa
  • Aigua
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre balsàmic
  • Sal
  • Pebre negre

ELABORACIÓ:

  1. Netegem i trossegem les maduixes.
  2. Netegem i treiem les llavors del cogombre i el pebrot i els tallem.
  3. En un recipient posem una barreja d’oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua i hi afegim els les maduixes, el pebrot, el cogombre i la ceba.
  4. Ho deixem marinar 2 hores.
  5. Passat aquest temps afegim aigua al gust i ho batem tot.
  6. Ho deixem refredar i llestos!

BON PROFIT!

Recepta de: latavella.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca