Gaspatxo de meló i sindria amb vi blanc

Gaspatxo de meló i sindria amb vi blanc

Gaspatxo de meló i sindria amb vi blanc. Recepta d’estiu, aprofitant els productes de temporada per fer una recepta fàcil i molt refrescant!

Gaspatxo de meló i sindria amb vi blanc
Foto de: http://cuinant.blogspot.com.es/

Ingredients:

  • 1 melò cantalupe
  • 1 meló pell de garipau
  • 1/2 sindria sense llavors
  • 200ml. de vi blanc
  • 1 branqueta de farigola
  • 1 branqueta de romaní
  • 1 branqueta de menta

Preparació:

  1. Posar el vi balanc en una cassola fins que comenci a bullir
  2. Afegeix la menta, la farigola i el romaní  i enretira del foc i deixa-ho a temperar durant una estona.
  3. Neteja  i talla les fruites a trosos regualars i petits i ho deixes macerar una abona estona en un  recipient fondo
  4. Agafa les herbes i les coles amb colador ben fi per sobres del trosos de fruita i ho deixes a la nevera 2 hores, i apunt. bon profit!

El podeu servir tant com a primer plat/entrant com a un postre.

BON PROFIT

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca