Gaspatxo de meló i sindria amb vi blanc

Gaspatxo de meló i sindria amb vi blanc

Gaspatxo de meló i sindria amb vi blanc. Recepta d’estiu, aprofitant els productes de temporada per fer una recepta fàcil i molt refrescant!

Gaspatxo de meló i sindria amb vi blanc
Foto de: http://cuinant.blogspot.com.es/

Ingredients:

  • 1 melò cantalupe
  • 1 meló pell de garipau
  • 1/2 sindria sense llavors
  • 200ml. de vi blanc
  • 1 branqueta de farigola
  • 1 branqueta de romaní
  • 1 branqueta de menta

Preparació:

  1. Posar el vi balanc en una cassola fins que comenci a bullir
  2. Afegeix la menta, la farigola i el romaní  i enretira del foc i deixa-ho a temperar durant una estona.
  3. Neteja  i talla les fruites a trosos regualars i petits i ho deixes macerar una abona estona en un  recipient fondo
  4. Agafa les herbes i les coles amb colador ben fi per sobres del trosos de fruita i ho deixes a la nevera 2 hores, i apunt. bon profit!

El podeu servir tant com a primer plat/entrant com a un postre.

BON PROFIT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada