Hummus de carbassa de Mataró!

Hummus de carbassa de Mataró!

Aprofitant que ja tenim aquí les carabasses de Mataró avui us proposem una deliciosa recepta d’hummus de carbassa que us encantarà i resulta un entrant sa i deliciós.

Hummus de carbassa de Mataró!
Hummus de carbassa de Mataró!

INGREDIENTS:

  • Un pot de cigrons cuits
  • 300 gr de carbassa cuita i triturada
  • 2 grans d’all
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • Suc de mitja llimona
  • 4 cullerades d’aigua tèbia
  • Una culleradeta de comí
  • Pebre vermell
  • Sal
  • Sèsam

ELABORACIÓ:

  1. Tallem la carabassa a daus i la fiquem en un pyrex (safata de vidre) al microones 12 minuts.
  2. Deixem refredar, mentrestant, escorrem els cigrons i els rentem bé.
  3. En un bol barregem la carbassa i els cigrons, afegim el suc de llimona, sal, el comí, l’oli i l’all.
  4. Batem bé amb la batedora afegint aigua tèbia fins a obtenir la textura desitjada.
  5. Per servir reguem amb un rajolí d’oli d’oliva verge, empolvorem una mica de pebre vermell i afegim unes llavors de sèsam .

BON PROFIT!!!

Recepta de: recetasemergencias.blogspot.com.es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca