Iogurt gelat de cirera

Iogurt gelat de cirera

Amb el temps que fa a tots ens ve de gust refrescar-nos una mica, i com millor que menjar-nos un iogurt gelat de cirera fet per vosaltres mateixos!

INGREDIENTSIogurt gelat de cirera

  • 400 g de cireres (un cop els hem tret el pinyol)
  • 150g de sucre
  • 5ml de suc de llimona
  • 3 iogurts grecs naturals

ELABORACIÓ:

  1. Rentar i treure els pinyols de les cireres.
  2. Barrejar en un vol les cireres, el sucre, el suc de llimona i els iogurts i ho triturem tot.
  3. Posar-ho en un pot àpte per a congelador i deixar-ho congelar una hora aprox.
  4. Un cop passat aquest temps ho batem tot amb una batedora de barnilles elèctrica per trencar els cristalls.
  5. Repetir aquesta acció cada 30 minuts durant 2 o 3 hores, fins que tinguem la textura desitjada.

JA TENIM UN MAGNÍFIC IOGURT GELAT DE CIRERA

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada