Llom de porc amb cireres

Llom de porc amb cireres

Llom de porc amb cireres

Recepta de Llom de porc amb cireres, per llepar-se els dits!

Ingredients:Llom de porc amb cireres

  • 200grs. de cireres
  • 6 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • 1/2 gotet d’aigua
  • 2 cebes tendres
  • 2 o 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 8 talls de filet de porc

Preparació:

  1. Fem els talls de filet de porc a la planxa, al punt que li agradi a cadascú i ho reservem
  2. Posem l’oli en una paella fonda i ofeguem la ceba, sense que es torri, a foc lent fins que quedi transparent.
  3. Agafem  les cireres, els hi traiem el pinyol i les fiquem en un pot al foc  junt amb el sucre, el vinagre i l’aigua, a foc molt lent, fins que estiguin toves (20-30 minuts)
  4. Muntem el plat amb la ceba ofegada com a llit del llom a la planxa i per últim les cireres confitades per sobre.

Bon profit!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca