Llom de porc amb cireres

Llom de porc amb cireres

Recepta de Llom de porc amb cireres, per llepar-se els dits!

Ingredients:Llom de porc amb cireres

  • 200grs. de cireres
  • 6 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • 1/2 gotet d’aigua
  • 2 cebes tendres
  • 2 o 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 8 talls de filet de porc

Preparació:

  1. Fem els talls de filet de porc a la planxa, al punt que li agradi a cadascú i ho reservem
  2. Posem l’oli en una paella fonda i ofeguem la ceba, sense que es torri, a foc lent fins que quedi transparent.
  3. Agafem  les cireres, els hi traiem el pinyol i les fiquem en un pot al foc  junt amb el sucre, el vinagre i l’aigua, a foc molt lent, fins que estiguin toves (20-30 minuts)
  4. Muntem el plat amb la ceba ofegada com a llit del llom a la planxa i per últim les cireres confitades per sobre.

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada