Macarrons amb carbassa i ceps

Macarrons amb carbassa i ceps

Macarrons amb carbassa i ceps

Avui us portem una recepta de plena actualitat, estem a la tardor i s’han d’aprofitar tots els productes que ens dóna, i què millor que utilitzar-los conjuntament amb una mica de pasta? Per això avui us proposem aquesta recepta de macarrons amb carbassa i ceps.

Una convinació perfecte de tardor, ja que la carbassa està en el seu màxima esplandor i no cal ni dir que és temps de bolets, encara que gràcies al bolet sec en podem gaudir tot l’any!

 

Macarrons amb carbassa i ceps
Foto de: lapastaperalscatalans.cat

INGREDIENTS (3 persones):

  • 250 grams de macarrons
  • 350 grams de carbassa de Mataró ja pelada
  • 30 grams de ceps secs
  • Mitja ceba
  • Oi d’oliva
  • 100 mililitres de llet
  • Pebre negre i nou moscada
  • Parmesà ratllat

PREPARACIÓ:

  1. Posem els ceps en remull en aigua tíbia mitja hora abans de començar a cuinar.
  2. Piquem la ceba ben petita, i en una olla, la dofregim amb oli d’oliva.
  3. Abans de que la ceba agafi color, hi afegim la carbassa, la llet, ho ajustem de sal i ho deixem coure a foc lent.
  4. Quan la llet s’ha evaporat, anem afegint a poc a poc l’aigua que hem fet servir per rehidratar els bolets fins que la carbassa sigui tendra.
  5. Axafem la carbassa amb una forquilla i afegim els ceps. Ho salpebret al gust i hi afegim  la nou moscada ratllada.
  6. Ho deixem coure 5-10 minuts més, fins que la carbassa estigui cuita però quedi una mica “caldosa”.
  7. Coem la pasta, la escorrem quan estigui al dente i la tornem a posar en la mateixa olla que la hem cuit juntament amb la meitat de la salsa de carbassa.
  8. Un cop ho tinguem tot barrejat i ben conjuntat, emplatem els plats i hi afegim un altre cullarot de salsa a cada ració.
  9. Només caldrà posar una mica de parmesà per sobre i ja ho tindrem lles!

BON PROFIT!

MaridatgeLa Pirata Súria APA Sense Glúten

Una Cervesa Artesana lleugera i amb un toc amarg serà ideal.  La Pirata Súria APA Sense Glúten 

 

Recepta de: lapastaperalscatalans.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca