Macarrons amb carbassa i ceps

Macarrons amb carbassa i ceps

Avui us portem una recepta de plena actualitat, estem a la tardor i s’han d’aprofitar tots els productes que ens dóna, i què millor que utilitzar-los conjuntament amb una mica de pasta? Per això avui us proposem aquesta recepta de macarrons amb carbassa i ceps.

Una convinació perfecte de tardor, ja que la carbassa està en el seu màxima esplandor i no cal ni dir que és temps de bolets, encara que gràcies al bolet sec en podem gaudir tot l’any!

 

Macarrons amb carbassa i ceps
Foto de: lapastaperalscatalans.cat

INGREDIENTS (3 persones):

  • 250 grams de macarrons
  • 350 grams de carbassa de Mataró ja pelada
  • 30 grams de ceps secs
  • Mitja ceba
  • Oi d’oliva
  • 100 mililitres de llet
  • Pebre negre i nou moscada
  • Parmesà ratllat

PREPARACIÓ:

  1. Posem els ceps en remull en aigua tíbia mitja hora abans de començar a cuinar.
  2. Piquem la ceba ben petita, i en una olla, la dofregim amb oli d’oliva.
  3. Abans de que la ceba agafi color, hi afegim la carbassa, la llet, ho ajustem de sal i ho deixem coure a foc lent.
  4. Quan la llet s’ha evaporat, anem afegint a poc a poc l’aigua que hem fet servir per rehidratar els bolets fins que la carbassa sigui tendra.
  5. Axafem la carbassa amb una forquilla i afegim els ceps. Ho salpebret al gust i hi afegim  la nou moscada ratllada.
  6. Ho deixem coure 5-10 minuts més, fins que la carbassa estigui cuita però quedi una mica “caldosa”.
  7. Coem la pasta, la escorrem quan estigui al dente i la tornem a posar en la mateixa olla que la hem cuit juntament amb la meitat de la salsa de carbassa.
  8. Un cop ho tinguem tot barrejat i ben conjuntat, emplatem els plats i hi afegim un altre cullarot de salsa a cada ració.
  9. Només caldrà posar una mica de parmesà per sobre i ja ho tindrem lles!

BON PROFIT!

MaridatgeLa Pirata Súria APA Sense Glúten

Una Cervesa Artesana lleugera i amb un toc amarg serà ideal.  La Pirata Súria APA Sense Glúten 

 

Recepta de: lapastaperalscatalans.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada