Magdalenes de carbassa

Magdalenes de carbassa

Aquesta és una recepta de Magdalenes de carbassa molt originals, amb un gust dolç i una textura ferma que segur que us agradaran. Ideal per aprofitar la temporada de Carbassa del Maresme.

IngredientsMagdalenes de carbassa

  • 3 ous
  • 225 g de sucre
  • 3 culleradetes de cafè de sucre avainillat
  • 60 g oli d’oliva verge extra
  • 250 g de carabassa bullida de Mataró
  • 200 g farina de força
  • 1 sobre de llevat químic

Elaboració

  1. Amb la batedora de varetes, bateu els ous amb el sucre i el sucre avainillat 3 o 4 minuts fins que facin escuma i blanquegin.
  2. Afegiu-hi, en un filet, l’oli poc a poc i anem batent.
  3. Incorporeu-hi la carabassa aixafada amb una forquilla. Bateu-ho tot.
  4. Poseu-hi la farina amb el llevat passats pel tamís (si no ho feu no passa res, però queda millor).Remeneu fins que s’incorpori tota la farina, no més.
  5. Poseu-ho en motlles de magdalenes o en papers. Si ho poseu en papers de magdalena, igualment recomano posar-los dins de motlles o flameres, pugen millor.
  6. Coeu-les al forn, prèviament escalfat a 180°, durant uns 20 minuts,  vigileu que no es cremin.

Amb aquestes quantitats em surten 15 magdalenes grosses.

BON PROFIT!!!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca