Mini bombons gelats de maduixa i iogurt

Recepta – Mini bombons gelats de maduixa i iogurt

Mini bombons gelats de maduixa i iogurtJa han arribat les maduixes del Maresme i per tant s’han d’aprofitar! Per això us proposem aquests senzills mini bombons gelats de maduixa i iogurt amb els que sorprendreu a tothom.

INGREDIENTS per a 12 mini bombons:

  • 2 iogurts naturals ensucrats
  • 6 maduixes

ELABORACIÓ:

  1. Batem els iogurts en un bol perquè quedin cremosos.
  2. Omplim luna glaçonera amb el iogurt (3/4 de capacitat) i ho posem 30 minuts al congelador.
  3. Rentem les maduixes i les tallem a meitats.
  4. Treiem el iogurt del congelador i posem mitja maduixa en cada porció de la glaçonera.
  5. Envoliquem la glaçonera amb film i ho posem al congelador 12 hores.
  6. Ja tenim els bombons llestos!

BON PROFIT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada