Mini bombons gelats de maduixa i iogurt

Mini bombons gelats de maduixa i iogurt

Recepta – Mini bombons gelats de maduixa i iogurt

Mini bombons gelats de maduixa i iogurtJa han arribat les maduixes del Maresme i per tant s’han d’aprofitar! Per això us proposem aquests senzills mini bombons gelats de maduixa i iogurt amb els que sorprendreu a tothom.

INGREDIENTS per a 12 mini bombons:

  • 2 iogurts naturals ensucrats
  • 6 maduixes

ELABORACIÓ:

  1. Batem els iogurts en un bol perquè quedin cremosos.
  2. Omplim luna glaçonera amb el iogurt (3/4 de capacitat) i ho posem 30 minuts al congelador.
  3. Rentem les maduixes i les tallem a meitats.
  4. Treiem el iogurt del congelador i posem mitja maduixa en cada porció de la glaçonera.
  5. Envoliquem la glaçonera amb film i ho posem al congelador 12 hores.
  6. Ja tenim els bombons llestos!

BON PROFIT

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca