Mongetes del Ganxet amb bolets i botifarra

Mongetes del Ganxet amb bolets i botifarra

Recepta de Mongetes del Ganxet amb bolets i botifarra, per llepar-se els dits amb la temporada de bolets!

Ingredients:Mongetes del Ganxet amb bolets i botifarra

  • 300 grs. de mongetes del ganxet, en remull del dia anterior.
  • 1 botifarra crua
  • 250 grs. de rovellons o rossinyols
  • all i julivert trinxat
  • oli d’oliva
  • llorer
  • 1 cabeça d’alls
  • sal

Preparació

  1. Posem a bullir las mongetes amb aigua freda, sal, la cabeça d’alls i el llorer, primer a foc fort i quan arrenca a bullir baixem el foc , així no xoquen entre elles i no s’espellufen.
  2. En una paella posem a cooure la botifarra, ben daurada, la reservem, en el mateix oli, afegim el julivert i l’all trinxat i li tirem els bolets, quan gairebé están cuits, li afegim les mongetes cuites i escorregudes.

Amb compte li donem unes voltes, que es barregin els sabors i per últim li posem la botifarra per sobre. Bon profit!

Maridatge

Un bon Vi Negre, sense excessiva criança que maridi bé tant amb la carn, com els bolets i les llegums seria ideal. En aquest cas, recomanem el Vi Pere Punyetes Negre. Vi Pere Punyetes Negre - D.O. Penedès

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada