Mongetes del Ganxet amb bolets i botifarra

Mongetes del Ganxet amb bolets i botifarra

Recepta de Mongetes del Ganxet amb bolets i botifarra, per llepar-se els dits amb la temporada de bolets!

Ingredients:Mongetes del Ganxet amb bolets i botifarra

  • 300 grs. de mongetes del ganxet, en remull del dia anterior.
  • 1 botifarra crua
  • 250 grs. de rovellons o rossinyols
  • all i julivert trinxat
  • oli d’oliva
  • llorer
  • 1 cabeça d’alls
  • sal

Preparació

  1. Posem a bullir las mongetes amb aigua freda, sal, la cabeça d’alls i el llorer, primer a foc fort i quan arrenca a bullir baixem el foc , així no xoquen entre elles i no s’espellufen.
  2. En una paella posem a cooure la botifarra, ben daurada, la reservem, en el mateix oli, afegim el julivert i l’all trinxat i li tirem els bolets, quan gairebé están cuits, li afegim les mongetes cuites i escorregudes.

Amb compte li donem unes voltes, que es barregin els sabors i per últim li posem la botifarra per sobre. Bon profit!

Maridatge

Un bon Vi Negre, sense excessiva criança que maridi bé tant amb la carn, com els bolets i les llegums seria ideal. En aquest cas, recomanem el Vi Pere Punyetes Negre. Vi Pere Punyetes Negre - D.O. Penedès

 

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca