Moniato al forn amb ceba caramelitzada i parmesà

Moniato al forn amb ceba caramelitzada i parmesà

Estem a la tardor i hem d’aprofitar els fruits de temporada, per això us proposem una recepta del·liciosa de Moniato al forn amb ceba caramelitzada i parmesà!!

INGREDIENTS:Moniato al forn amb ceba caramelitzada i parmesà

  • 2 Moniatos grans
  • 1 ceba fuentes grossa
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de sucre morè
  • Sal i pebre
  • Parmesà

ELABORACIÓ:

  • Posem els moniatos al forn a 180 graus i deixem que es coguin. (punxeu amb un escuradents, si està tou voldrà dir que ja està fet)
  • Aboquem la mantega en una paella i la deixem fondre a foc lent
  • Tallem la ceba en juliana i la deixem coure lentament perquè quedi melosa, durant 10-15 minuts.
  • Afegim el sucre, la sal i el pebre i ho deixem uns 10 minuts més
  • Tallem el moniatos per la meitat (al llarg), li fem un tall de dalt a baix i l’obrim una mica
  • Aboquem la ceba sobre el moniato i hi ratllem el parmesà per sobre.
  • A gaudir!!!!

BON PROFIT!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada