Moniato al forn amb ceba caramelitzada i parmesà

Moniato al forn amb ceba caramelitzada i parmesà

Estem a la tardor i hem d’aprofitar els fruits de temporada, per això us proposem una recepta del·liciosa de Moniato al forn amb ceba caramelitzada i parmesà!!

INGREDIENTS:Moniato al forn amb ceba caramelitzada i parmesà

  • 2 Moniatos grans
  • 1 ceba fuentes grossa
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de sucre morè
  • Sal i pebre
  • Parmesà

ELABORACIÓ:

  • Posem els moniatos al forn a 180 graus i deixem que es coguin. (punxeu amb un escuradents, si està tou voldrà dir que ja està fet)
  • Aboquem la mantega en una paella i la deixem fondre a foc lent
  • Tallem la ceba en juliana i la deixem coure lentament perquè quedi melosa, durant 10-15 minuts.
  • Afegim el sucre, la sal i el pebre i ho deixem uns 10 minuts més
  • Tallem el moniatos per la meitat (al llarg), li fem un tall de dalt a baix i l’obrim una mica
  • Aboquem la ceba sobre el moniato i hi ratllem el parmesà per sobre.
  • A gaudir!!!!

BON PROFIT!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca