Musclos a la Marinera

Musclos a la Marinera

Un dels reis de platja, les guinguetes ( “xiringuitos”) i els dinars d’estiu sens dubte son els Musclos a la Marinera. Un platet ràpid de fer, ideal per picar o com a primer plat.

Ingredientsmusclos a la marinera

  • 2kg Musclos grans. Si son frescos i de proximitat, millor!
  • 1 Ceba
  • Oli d’oliva verge extra.
  • 4 Tomàquets madurs trinxats. Si pot ser, tomàquet de pera, ideal per ratllar.
  • 1/2 got – Vi blanc. Podeu fer servir un vi de taula, com el Xantal Blanc de Tarragona. 
  • 1 cullerada de Farina
  • Per fer la picada:
    • 2 Alls
    • Brins de safrà
    • Julivert

Preparació

  1. Bullim els musclos amb poca aigua, en una cassola tapada, colem i guardem el caldo.
  2. En una paella fonda, cassola o wok sofregim la ceba tallada ben fina amb oli d’oliva.
  3. Un cop enrossida la ceba, afegim el tomàquet ratllat i un raig de vi blanc.
  4. Deixem sofregir un parell de minuts i hi afegim 1 cullerada de farina, deixem coure a foc baix i que redueixi el vi.
  5. Afegim l’aigua de bullir els musclos i deixem coure uns 10 minuts mentre preparem la picada
  6. Trinxem els alls amb el julivert i una mica de safrà.
  7. Afegim els musclos, la picada i barregem

MaridatgeCava Roura Brut Nature Etiqueta Orange

Sovint tots tenim el Cava en fred per als postres o celebracions, però en aquesta ocasió us recomanem que exploreu i proveu de fer l’aperitiu o el primer plat amb un copeta de Cava Roura Brut Nature Etiqueta Orange … us sorprendrà!

BON PROFIT!

 

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca