Musclos a la Marinera

Musclos a la Marinera

Un dels reis de platja, les guinguetes ( “xiringuitos”) i els dinars d’estiu sens dubte son els Musclos a la Marinera. Un platet ràpid de fer, ideal per picar o com a primer plat.

Ingredientsmusclos a la marinera

  • 2kg Musclos grans. Si son frescos i de proximitat, millor!
  • 1 Ceba
  • Oli d’oliva verge extra.
  • 4 Tomàquets madurs trinxats. Si pot ser, tomàquet de pera, ideal per ratllar.
  • 1/2 got – Vi blanc. Podeu fer servir un vi de taula, com el Xantal Blanc de Tarragona. 
  • 1 cullerada de Farina
  • Per fer la picada:
    • 2 Alls
    • Brins de safrà
    • Julivert

Preparació

  1. Bullim els musclos amb poca aigua, en una cassola tapada, colem i guardem el caldo.
  2. En una paella fonda, cassola o wok sofregim la ceba tallada ben fina amb oli d’oliva.
  3. Un cop enrossida la ceba, afegim el tomàquet ratllat i un raig de vi blanc.
  4. Deixem sofregir un parell de minuts i hi afegim 1 cullerada de farina, deixem coure a foc baix i que redueixi el vi.
  5. Afegim l’aigua de bullir els musclos i deixem coure uns 10 minuts mentre preparem la picada
  6. Trinxem els alls amb el julivert i una mica de safrà.
  7. Afegim els musclos, la picada i barregem

MaridatgeCava Roura Brut Nature Etiqueta Orange

Sovint tots tenim el Cava en fred per als postres o celebracions, però en aquesta ocasió us recomanem que exploreu i proveu de fer l’aperitiu o el primer plat amb un copeta de Cava Roura Brut Nature Etiqueta Orange … us sorprendrà!

BON PROFIT!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada