Pasta amb trompetes de la mort i pernil salat

Pasta amb trompetes de la mort i pernil salat

Ara és temps de bolets, i per tant hem d’aprofitar per fer totes aquelles receptes que no podem fer durant la resta de l’any! La que us proposem avui és molt fàcil de fer i el resultat és espectacular!

Ingredients:

  • 250 g de pasta (la que més us agradi)

  • 1 ceba “fuentes”

  • 50 g de pernil salatPasta amb trompetes de la mort i pernil salat

  • 150 g de trompetes de la mort

  • 180 ml de nata líquida

  • Nous

  • Parmesà (uns 40 grams)

  • Oli d’oliva, pebre i sal

Elaboració:

  • Netegem les trompetes de la mort i les tallem a tires. (les deixem a part)

  • Mentrestant anem bullint la pasta en una olla amb aigua i sal.

  • Piquem la ceba a trossets petits i la posem a coure en oli d’oliva fins que ens quedi transparent.

  • En aquesta paella hi afegim el pernil salat i posteriorment les trompetes ja netes i tallades.

  • Afegim la nata líquida, ho barregem i ho deixem reduir.

  • Sal i pebre al gust, i al final afegim la meitat del parmesà i les nous.

  • Escorrem la pasta i la barregem amb la resta d’ingredients a la paella

  • Finalment afegim parmesà al gust i a gaudir!!!!!

Bon Profit!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca