Pastís de castanyes i xocolata

Pastís de castanyes i xocolata

Sorprèn a tothom amb un pastís de tardor que els deixarà bocabadats! Aquest pastís de castanyes i xocolata és deliciós i li podeu fer la cobertura que vulgueu, ja sigui cacau pur o xocolata desfeta al bany maria.

INGREDIENTSPastís de castanyes i xocolata

  • 1 kg de castanyes pelades (pes net)
  • 150 g de mantega
  • 200 g de sucre
  • 5 ous
  • Cacau pur

ELABORACIÓ

  • Bulliu les castanyes en aigua durant 15 minuts, i mentre són en l’aigua calenta, aneu-les pelant.
  • Les bateu amb la mantega, el sucre i els ROVELLS d’ou fins que quedi un puré finet.
  • Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les a la pasta.
  • Unteu un motlle amb mantega i farina, aboqueu la massa i poseu-ho al forn durant 45 minuts a 160º.
  • Empolvoreu amb cacau el pastís o desfeu xocolata al bany maria amb mantega i cobriu-lo.

BON PROFIT!!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada