Pastís de castanyes i xocolata

Pastís de castanyes i xocolata

Pastís de castanyes i xocolata

Sorprèn a tothom amb un pastís de tardor que els deixarà bocabadats! Aquest pastís de castanyes i xocolata és deliciós i li podeu fer la cobertura que vulgueu, ja sigui cacau pur o xocolata desfeta al bany maria.

INGREDIENTSPastís de castanyes i xocolata

  • 1 kg de castanyes pelades (pes net)
  • 150 g de mantega
  • 200 g de sucre
  • 5 ous
  • Cacau pur

ELABORACIÓ

  • Bulliu les castanyes en aigua durant 15 minuts, i mentre són en l’aigua calenta, aneu-les pelant.
  • Les bateu amb la mantega, el sucre i els ROVELLS d’ou fins que quedi un puré finet.
  • Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les a la pasta.
  • Unteu un motlle amb mantega i farina, aboqueu la massa i poseu-ho al forn durant 45 minuts a 160º.
  • Empolvoreu amb cacau el pastís o desfeu xocolata al bany maria amb mantega i cobriu-lo.

BON PROFIT!!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca