Pèsols del Maresme ofegats amb ceba tendra

Pèsols del Maresme ofegats amb ceba tendra

Seguim amb el “caviar verd” ,amb aquesta recepta clàssica de la cuina catalana de pèsols del Maresme ofegats amb ceba tendra.

Ingredients:Pèsols del Maresme ofegats amb ceba tendra

  • 1kg de pesols del Maresme desgranats
  • 4 cebes tendres
  • sal
  • 1/2 got d’aigua mineral
  • oli d’oliva

Preparació:

  1. Tallem les cebes a juliana ben fineta i la posem a daurar amb l’oli a una cassola uns 10 minuts a foc suau.
  2. Quan la ceba es comenci a enrossir, li afegim els pèsols, un culleradeta més doli d’oliva i el 1/2 got d’aigua mineral.
  3. Tapem la cassola i ho deixem coure a foc lent fins que els pèsols estiguin tous, Bon profit!

Pèsols del maresme. Frescos i molt tendres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada