Pèsols del Maresme ofegats amb ceba tendra

Pèsols del Maresme ofegats amb ceba tendra

Seguim amb el “caviar verd” ,amb aquesta recepta clàssica de la cuina catalana de pèsols del Maresme ofegats amb ceba tendra.

Ingredients:Pèsols del Maresme ofegats amb ceba tendra

  • 1kg de pesols del Maresme desgranats
  • 4 cebes tendres
  • sal
  • 1/2 got d’aigua mineral
  • oli d’oliva

Preparació:

  1. Tallem les cebes a juliana ben fineta i la posem a daurar amb l’oli a una cassola uns 10 minuts a foc suau.
  2. Quan la ceba es comenci a enrossir, li afegim els pèsols, un culleradeta més doli d’oliva i el 1/2 got d’aigua mineral.
  3. Tapem la cassola i ho deixem coure a foc lent fins que els pèsols estiguin tous, Bon profit!

Pèsols del maresme. Frescos i molt tendres

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca