Postre de maduixa i pèsol del Maresme

Postre de maduixa i pèsol del Maresme

Postre de maduixa i pèsol del Maresme, és temps de maduixes i pèsols, un postre magnífic amb dos sabors deliciosos. ¿Que us semblaria combinar-los? Amb els seus matisos dolços i les seves textures diferents, uns postres divertits, sorprenents i molt bons.

Ingredients

  • 1 kg de maduixes del maresme
  • 400 gr. de pèsols sense tavella (1,200kg aprox)
  • 300 gr. de sucre
  • 3 carquinyolis
  • 1/2 llimona
  • 6 fulles de menta fresca
  • 1 cullaradeta d’anís
  • 200 gr. de xocolata a la pedra ratllada

Elaboració

  1. Rentem les maduixes, les tallem a quarts i les posem dins un bol amb el sucre, el suc de llimona, l’anís i unes gotetes de vinagre. Ho posem a la nevera 2 horetes.
  2. Colem el suc de les maduixes i ho posem a reduir al foc, fins que agafi una textura més espesRecepta-maduixes-i-pèsol-del-Maresmesa. Apartem del foc i deixem refredar a temperatura ambient.
  3. Triturem els carquinyolis fins que quedin pols.
  4. Rentem les fulles de menta i tallem dos a juliana.
  5. Agafem els pèsols ben madurs, els posem en un bol, afegim les maduixes, la xocolata, la menta a juliana, els carquinyolis i ho acabem de lligar amb el suc de les maduixes reduït.
  6. Servi-ho en un got o bol de postres amb les fulles de menta per decorar.

BON PROFIT!!!

Maridatge

Amb aquest postre del maresme, us recomanem un Cava Brut Nature Rosat del Penedès, fi i deliciósCava Varias Rosat Brut Nature Reserva

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada