Postre de maduixa i pèsol del Maresme

Postre de maduixa i pèsol del Maresme

Postre de maduixa i pèsol del Maresme, és temps de maduixes i pèsols, un postre magnífic amb dos sabors deliciosos. ¿Que us semblaria combinar-los? Amb els seus matisos dolços i les seves textures diferents, uns postres divertits, sorprenents i molt bons.

Ingredients

  • 1 kg de maduixes del maresme
  • 400 gr. de pèsols sense tavella (1,200kg aprox)
  • 300 gr. de sucre
  • 3 carquinyolis
  • 1/2 llimona
  • 6 fulles de menta fresca
  • 1 cullaradeta d’anís
  • 200 gr. de xocolata a la pedra ratllada

Elaboració

  1. Rentem les maduixes, les tallem a quarts i les posem dins un bol amb el sucre, el suc de llimona, l’anís i unes gotetes de vinagre. Ho posem a la nevera 2 horetes.
  2. Colem el suc de les maduixes i ho posem a reduir al foc, fins que agafi una textura més espesRecepta-maduixes-i-pèsol-del-Maresmesa. Apartem del foc i deixem refredar a temperatura ambient.
  3. Triturem els carquinyolis fins que quedin pols.
  4. Rentem les fulles de menta i tallem dos a juliana.
  5. Agafem els pèsols ben madurs, els posem en un bol, afegim les maduixes, la xocolata, la menta a juliana, els carquinyolis i ho acabem de lligar amb el suc de les maduixes reduït.
  6. Servi-ho en un got o bol de postres amb les fulles de menta per decorar.

BON PROFIT!!!

Maridatge

Amb aquest postre del maresme, us recomanem un Cava Brut Nature Rosat del Penedès, fi i deliciósCava Varias Rosat Brut Nature Reserva

 

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca