Receptes de Nadal: Sorbet de Mandarina
I com que durant les festes no tots els plats poden ser contundents i saborosos, avui us portem un sorbet de mandarina per servir entre plats o bé com a postres per fer tirar tot cap avall. Aprofitem que la mandarina està en el seu màxim esplendor per fer aquest plat tant refrescant.
Ingredients:
- 1 kilo de mandarines
- 4 cullerades de sucre
- aigua
Preparació:
- Pelem les mandarines, reservem les pells i agafem els grills per fer-ne suc.
- En una cassola posa l’aigua a bullir amb la pell de la mandarina, després afegeix el sucre i deixa-ho bullir fins que es dissolgui i faci un almívar.
- Mesclem l’almívar amb el suc de la mandarina natural i ho posem al congelador. Abans de que es congeli totalment, li donem un cop de turmix per evitar que cristal·litzi.
I ja ho tenim llest!
Maridatge:
És un plat fred, refrescant, que li va com anell al dit un bon cava per barrejar les bombolletes amb la frescor de la mandarina. Per això us recomanem en aquest cas un brut nature, un Cava Roura Etiqueta Orange que us sorprendrà.