Receptes de nadal: Tartar de fuet

Receptes de nadal: Tartar de fuet

Receptes de nadal: Tartar de fuet

I el Nadal ja és a tocar, per això seguim amb la col·lecció de posts de receptes de nadal que us faran sorprendre als vostres comensals! És per això que la proposta d’avui és molt senzilla però al mateix meravellosa. Us presentem un tartar de fuetque no deixarà a ningú indiferent.

Foto de: decuina.net

Ingredients:

Elaboració:

  1. Agafem els fuets, els pelem i els tallem el més petit que puguem (com més petit quedi més agradable al paladar serà).
  2. Agafem els tomàquets i amb ganivet (no ho rallarem) ho piquem el més petit possible.
  3. Barregem el fuet i el tomàquet i ja tindrem la base del tartar feta! Ara només cal donar-li el toc personal amb la vinagreta.
  4. Per fer la vinagreta posem una cullerada de mel, un parell de cullerades de vinagre i ho barreges. Anem afegint l’oli poc a poc sense deixar de barrejar fins que quedi lligat.
  5. Emplatem la base del tartar en un motllo i hi afegim la vinagreta, acabem d’emplatar amb les torradetes i ja tenim l’entrant llest!

Bon profit!

Recepta de: decuina.net

Maridatge:

En aquest cas us recomanarem un vi negrVi negre Raimat Ànimae més lleuger i un punt més afruitat que combinarà a la perfecció amb el sabor del fuet i el contrast amb la vinagreta. Per això, la elecció perfecte serà un Vi negre Ànima de Raimat que encantarà a tothom!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca