Receptes de Nadal: Torrada de formatge amb olives i mermelada de tomàquet

Receptes de Nadal: Torrada de formatge amb olives i mermelada de tomàquet

Receptes de Nadal: Torrada de formatge amb olives i mermelada de tomàquet. Seguim amb les receptes de Nadal per triomfar en aquestes festes. Avui us proposem un entrant apetitós i molt fàcil de preparar, torrada de formatge amb olives i melmelada de tomàquet

Receptes de Nadal: Torrada de formatge amb olives i mermelada de tomàquetIngredients

  • 200 grams de crema de formatge
  • 60 gr Olives (verdes o negres) escorreguts i molt picades
  • Unes fulles de ruca
  • 4 Torrades de pa
  • Oli d’oliva Verge Extra
  • Melmelada de Tomàquet
  • Llavors de sèsam

Elaboració

  1. En un bol barregem la crema de formatge amb les olives picades.
  2. Col·loquem un tros de paper film sobre els fogons i repartim la crema de formatge en un costat.
  3. Enrotllem, procurant treure tot l’aire de l’interior, fins a aconseguir un rulo perfecte.
  4. Guardem una hora al congelador, amb la intenció que s’endureixi el formatge.
  5. Col·loquem les torrades en una safata de presentació, a sobre unes fulles de ruca. Amanim amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra.
  6. Traiem el formatge del congelador, traiem el paper film i tallem 8 rodanxes d’un centímetre de gruix.
  7. Afegim un fil de melmelada de tomàquet per sobre i vam acabar la torrada de formatge amb olives i melmelada de tomàquet, escampant unes llavors de sèsam.

Bon profit!

Recepta de: eladerezo.hola.com

Maridatge

Vi Rosat D'agulla Natural MaylaAquesta és una ocasió perfecte per donar a conèixer un tipus de vi poc conegut, en aquest cas optarem per un vi rosat. No el típic rosat, sinó el Vi Rosat D’agulla Natural Mayla, és un vi creat amb un mètode únic que ben fresc farà les delícies de tots els comensals.

 

Posts relacionats

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada